Basware lanceert enablement services voor leveranciersbinding

Basware, specialist op het gebied van e-facturering, lanceert enablement services om leveranciers sneller aan boord te krijgen. Volgens het bedrijf stelt het klanten in staat om op efficiënte wijze onboarding-campagnes voor leveranciers uit te voeren en leveranciersrelaties te verbeteren.

“Met de hulp van enablement services kunnen klanten hun leveranciersbetrekkingen sneller bereiken en profiteren van de efficiëntie die digitalisering biedt”, aldus Dany De Budt, country manager bij Basware.

De e-facturatiespecialist biedt enablement services op een drietal serviceniveaus aan: starter, value en premium, waarbij het bedrijf laat weten voor de twee laatste pakketten binnen customer support een speciaal enablement team te hebben opgericht. De Budt: “Voor onze klanten betekent dit minder manuele werkzaamheden, betere afstemming van facturen en een mogelijkheid om op tijd te betalen, vanwege snellere levering en verwerking van facturen. Stuk voor stuk belangrijke elementen bij het behalen van besparingen en een betere kwaliteit van AP-factuurverwerking.”

Het starterspakket is gratis en biedt nieuwe en verbeterde onboarding-tools en instructies voor het uitvoeren van onboarding-campagnes voor leveranciers. Het valuepakket biedt daarnaast supplier enablement specialist services om samen met Basware een zogeheten enablement-plan met doelen en doelstellingen voor leveranciersbetrokkenheid te creëren. Het premiumpakket biedt de voordelen van zowel het starters- als valuepakket, met daarbij een enablement specialist van Basware om mee te werken met de onboarding. De lengte van het premium-programma kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren, afhankelijk van de huidige situatie van de klant en de programmadoelstellingen.

Gerelateerd: Artificiële intelligentie maakt overal het verschil, ook in facturatie