Brother lanceert drie instapvriendelijke inkjetprinters

Werk je voornamelijk digitaal maar moet je heel soms iets afdrukken? Dan is een eenvoudige inkjetprinter dikwijls genoeg. Brother lanceert drie goedkope modellen, allemaal multifunctionele modellen met print, scan en copy functionaliteit, voor wie af en toe iets moet afdrukken, scannen of kopiëren.

Voor bedrijven die amper iets afdrukken, is een dure investering in een printer niet nodig. Brother lanceert daarom in het budgetsegment één 3-in-1-printer en twee 4-in-1-printers. Alle drie kunnen printen, scannen en kopiëren, waarvan er twee ook kunnen faxberichten kunnen sturen en ontvangen.

De Brother DCP-J572DW (99 euro incl. BTW) kan behalve via USB ook draadloos verbinding maken met het bedrijfsnetwerk. De printer is compatibel met de Brother mobiele app voor iOS en Android om mobiel af te drukken. De papierlade biedt plaats voor 100 vellen en ondersteunt automatische duplex om papierverspilling tegen te gaan en een aparte lade voor 20 vellen fotopapier. Bediening verloopt via een klein 4,5 cm LCD-scherm. De afdruksnelheid bedraagt 6 pagina’s per minuut in kleur en 12 pagina’s per minuut in zwart-wit.

Faxmodem

Wie ook graag wil faxen, kan terecht bij de Brother MFC-J491DW (119 euro incl. BTW, zwart) en MFC-J497DW (119 euro incl. BTW, wit). Beide printers delen dezelfde eigenschappen als de Brother DCP-J572DW, maar voegt daar een geïntegreerde faxmodem en automatische documentinvoer aan toe. Met die laatste kan je handig meerdere vellen scannen achter elkaar. De aparte lade voor 20 vellen fotopapier vind je enkel op de Brother DCP-J572DW.

Brother benadrukt dat de drie inkjetprinters een compact voetafdruk hebben van 400 x 341 mm. De drie nieuwe inkjetprinters zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.