Kom naar de Belgian Cyber Security Convention op 25 oktober

De tweede editie van de Belgian Cyber Security Convention vindt dit jaar plaats op 25 oktober in congrescentrum Lamot in Mechelen. Met meer dan 650 bezoekers is het een van de grootste security-conferenties in de Benelux. Techzine-lezers krijgen een mooie korting op hun ticket voor dit niet te missen event.

Vier op vijf Europese bedrijven maakten vorig jaar ten minste één cyberveiligheidsincident mee. De behoefte aan inzichten, kennis, technologie, ondersteuning en dienstverlening met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming is dan ook enorm. Brewery of Ideas organiseert daarom de Belgian Cyber Security Convention om C-levels, consultants en IT-specialisten op één dag bij te praten over de nieuwe uitdagingen in cybersecurity.

Belgian Cyber Security Convention

Tijdens de tweede editie van de jaarlijkse Belgian Cyber Security Convention kunnen deelnemers verschillende seminaries van nationale en internationale sprekers rond uiteenlopende onderwerpen bijwonen. Dit jaar is er voor het eerst ook een interactief rollenspel voorzien, waarbij je kan leren hoe je moet omgaan met een cyberveiligheidsincident.

“Deze conferentie wil vooral bedrijven informeren en stimuleren om te investeren in hun gegevensbescherming door het hele veld van betrokken IT-specialisten en managers bij elkaar te brengen”, zegt Peter Buelens van organisator Brewery of Ideas. “Iedereen die geïnteresseerd is om te leren over de nieuwste trends en oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging, moet deze conferentie bijwonen.”

Brewery of Ideas organiseert de Belgian Cyber Security Convention in samenwerking met het Federaal Centrum voor Cyberbeveiliging België en de Belgische Cyber Coalition. Meer informatie en het programma vind je op https://cybersecurityconvention.be.

Korting tickets

Techzine is mediapartner van de Belgian Cyber Security Convention en kan lezers een mooie korting aanbieden. Bestel je ticket via deze link of gebruik de promocode ‘Techzine’ en betaal 95 euro in plaats van 150 euro voor het hele event. Tot op 25 oktober!

Koop nu je ticket