Techzine.be lanceert: win een AVM FRITZ!Box 6890 LTE

Techzine België lanceert deze week officieel, en dat willen we vieren door elke dag een prijs weg te geven. Vandaag geven we een AVM FRITZ!Box 6890 LTE router weg. Like of tweet, laat je gegevens achter nadat je dat hebt gedaan op deze pagina, en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prijs!

Om het toereikende internetsnelheden voor iedereen toegankelijk te maken, is AVM met een aantal providers een samenwerking aangegaan. Het heeft de FRITZ!Box 6890 LTE ontwikkeld, een router die zowel via VDSL als het mobiele netwerk werkt. Als de verbinding via VDSL het even laat afweten, dan schakelt hij via de LTE automatisch over op 3G of 4G (afhankelijk van de simkaart en het gebied). Wie afgelegen zit en helemaal geen vaste internetaansluiting heeft, kan standaard het mobiele netwerk benutten.

Zo maak je dus altijd gebruik van de snelst mogelijke internetverbinding. Zit je bij een provider die een FRITZ!Box niet aanbiedt? Geen paniek – dan koppel je het apparaat aan de bestaande router.

De FRITZ!Box 6890 LTE heeft een geïntegreerd modem voor mobiele netwerken (LTE/UMTS/HSPA+) en een alternatief VDSL2/ADSL2+-modem, inclusief 35b supervectoring. Met vijf LTE- en twee UMTSfrequenties ondersteunt hij roaming voor surfen via het mobiele netwerk; daarnaast beschikt hij over vier gigabit LAN-poorten en een WAN-poort. Dankzij de Multi-User MIMO-technologie (4×4 dual-band WiFi AC+N met 1.733 Mbit/s op de 5 GHz-band en 800 Mbit/s op de 2,4 GHz-band) verspreidt de FRITZ!Box 6890 LTE data gelijk over afzonderlijke apparaten.

Verder beschikt het over onder andere een DECT-basisstation voor telefoons en smarthometoepassingen en een USB 3.0-poort. Ideaal dus voor ondernemers die geen genoegen meer nemen met minder.

Deze wedstrijd kadert in de lancering van Techzine België, dat deze week officieel in België lanceert. Lees er alles over in dit uitgebreid bericht met huidige cijfers en ambities.

 

Deze wedstrijd is afgelopen op 26/04/2018 om 10u. De winnaar wordt snel op de hoogte gebracht.