1 min

Tags in dit artikel

, ,

In Europa moet hij nog verschijnen, maar voor de Japanse, Amerikaanse eigenaren van een PSP heeft Sony nu een update uitgebracht waarmee de handheld voorzien wordt van een browser.

De software upgrade is afkomstig van Sony Computer Entertainment America. Het bedrijf hoopt daarmee de PSP nog meer als handheld entertainment apparaat neer te kunnen zetten.
De upgrade zorgt zoals gezegd voor internettoegang via het wireless systeem van de PSP. Middels de webbrowser kunnen gebruikers surfen naar nieuws, online entertainment, online zoekmachines en e-mail.


Verder zorgt de upgrade voor een verbeterde beveiliging voor data op het apparaat en ook zijn er verbeteringen aangebracht op het gebied van het afspelen van video’s en het uitwisselen van digitale foto’s. Om de firmware te installeren heeft de gebruiker minimaal 16MB vrije ruimte nodig op een Memory Stick Pro Duo kaart.

De update is voorlopig alleen geschikt voor het PSP model met modelnummer PSP-1001 en is te downloaden op de website van Sony.