1 min

Tags in dit artikel

Philips is met een nieuwe afstandbediening gekomen in zijn universele-afstandsbedieningen-assortiment. Het gaat hier om de Prestigo SRT9320, deze is zonder computer te programmeren voor maximaal twintig apparaten.

De Philips Prestigo SRT9320 heeft een touchscreen van 2,8 inch. Philips heeft dit apparaat zo geprogrammeerd dat hij is in te stellen zonder een computer. Er is alleen een computer nodig, wanneer je het apparaat een software-update wil geven. Deze afstandsbediening kun je aan je computer hangen door middel van een usb-poort.

De voorganger van deze Prestigo had een twee inch scherm en er konden, net zoals in de Logitech Hormony One, vijftien apparaten in opgeslagen worden. De SRT9320 zal in het eerste kwartaal van 2009 voor een prijs rond de 249 dollar in de winkel komen. Dit is wel een stuk prijziger dan de SRU8015, deze kost in Amerika maximaal 180 dollar. Rond maart 2009 zal de SRT9320 in de Nederlandse schappen komen te liggen, maar wat hier de prijs van is, is nog niet bekend.